lystrupheader2019.jpg

GYMNASTIK & FITNESS

Velkommen til Gymnastik & Fitness

Efterårssæson 2019 - 2020 er ved at være på plads og programmet bliver lagt ind så snart vi har det klar.
Der åbnes for tilmelding medio Juni 2019.

Vi har til denne sæson en lang række hold til hele familien. Fra de små fra 1 1/5 år og flere tilbud til vores seniorer.

Vi mangler dog stadig instruktører og hjælpere til vores hold. Hvis du kender nogen eller selv har lyst til at tage denne udfordring, hører vi gerne fra dig. Hvis du går i 6. klasse og kunne tænke dig at være føl på et hold så kontakt os gerne.

Nogle af de aktiviteter vi har i år er Motionsfloorball for alle, flere yoga hold, Mindfulness og flere aktiviteter for voksne og seniorer. YoungFit og TeenFit holdene - styrke- og konditionstræning til børn og unge. Parkourhold fra 1. klasse. Flere Grand Prix rytmehold til børn og unge i alderen fra 6 - 18 år samt flere springhold til både piger og drenge fra 6 år.

Kontaktpersoner for holdene:

Småbørnshold:
Ann Vosegaard - lystrupif.gym.fit@gmail.com

Rytme-dansehold:
Susanne Jastrup - lystrupif.gym.fit@gmail.com

Spring og parkour:
Sabine Vind - lystrupif.gym.fit@gmail.com

Grand Prix Rytme:
Helle Klüwer - lystrupif.gym.fit@gmail.com

Gymnastik- og Fitnesshold for børn, unge og voksne, Body Mind, Floorball og seniorhold:

Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har ros/ris til foreningen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem af Gymnastikafdelingen i Lystrup IF.

Lystrup Idrætsforenings Gymnastikafdeling samarbejder med Aarhus Kommune - Spir Projektet.

For dem som er berettiget til Fritidspas fra Aarhus Kommune hjælper vi jer selvfølgelig også gerne med håndtering af dette. Kontakt vores kasserer for nærmere aftale: Else Kjærgaard - elsekj18@gmail.com