lystrupheader2019.jpg

Hele dagen
Gymnastikopvisning 2019 Hele dagen

Lørdag 06. apr 2019 kl. 10:00

Efterårssæson 2018 - 2019 er nu på plads og programmet bliver lagt ind. Der åbnes for tilmelding mandag den 18/6 kl. 19.00.

Vi har til denne sæson en lang række hold til hele familien. Fra de små fra 1 1/5 år og flere tilbud til vores seniorer.

Vi mangler dog stadig instruktører og hjælpere til vores hold. Hvis du kender nogen eller selv har lyst til at tage denne udfordring, hører vi gerne fra dig. Hvis du går i 6. klasse og kunne tænke dig at være føl på et hold så kontakt os gerne.

Nogle af de aktiviteter vi har i år er Motionsfloorball for alle, flere yoga hold, Mindfulness og flere aktiviteter for voksne og seniorer. YoungFit og TeenFit holdene - styrke- og konditionstræning til børn og unge. Parkourhold fra 1. klasse. Flere Grand Prix rytmehold til børn og unge i alderen fra 6 - 18 år samt flere springhold til både piger og drenge fra 6 år.

Kontaktpersoner for holdene:

Småbørnshold:
Ann Vosegaard - ann@vosegaard.dk

Rytme-dansehold:
Susanne Jastrup - suja@via.dk

Spring og parkour:
S3 luftens helte, S6 2. -3. kl., S7 4.-5. kl., S10 Lystrup Mix

Solvejg Horst Petersen - sol@horst-petersen.dk : S9 juniorholdet, S11 Showholdet

Sara Nellemann Jørgensen - sara-nj@hotmail.com : S1, S2, S4 0.-1. kl., P1, P2 Parkour

Grand Prix Rytme:
Helle Klüwer - gymnastik@lystrup-if.dk

Gymnastik- og Fitnesshold for børn, unge og voksne, Body Mind, Floorball og seniorhold:
Karina Vium - kvium75@gmail.com

Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har ros/ris til foreningen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem af Gymnastikafdelingen i Lystrup IF.

Lystrup Idrætsforenings Gymnastikafdeling samarbejder med Aarhus Kommune - Spir Projektet.

For dem som er berettiget til Fritidspas fra Aarhus Kommune hjælper vi jer selvfølgelig også gerne med håndtering af dette. Kontakt vores kasserer for nærmere aftale: Else Kjærgaard - elsekj18@gmail.com